تجربه‌ای کم‌چرب با سیب زمینیِ فرانسوی

این مطلب دراین تاریخ ارسال شده است پنج شنبه, ۲۰ اسفند, ۱۳۹۴ در ساعت ۷:۴۳ ق.ظ

تجربه‌ای کم‌چرب با سیب زمینیِ فرانسوی

تجربه‌ای کم‌چرب با سیب زمینیِ فرانسوی

وب سایت دکتر کرمانی: سیب زمینی سرخ کرده یکی از غذاهایی است که معمولا مشتری زیادی دارد. اما متاسفانه روش پخت نادرست فست فود ها آن را به یکی از غذاهای نا سالم کرده. به شما می آموزیم چگونه با کره وسیر سیب زمینی فرانسوی کم چرب تر از فست فودها برای خود درست کنید.

سیب زمینی فرانسوی با سیر و کره

مواد لازم:

  • یک کیلو و سیصد گرم سیب زمینی خلال شده
  • ۴ قاشق چای خوری روغن گیاهی
  • سه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • اسپری پخت یا مقدار روغن
  • ۲ قاشق غذا خوری کره
  • ۸ حبه سیر خرد شده
  • ۲ قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
  • ۲ قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

۱٫فر را تا دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید.

۲٫ ۳مورد اول لیست مواد لازم را در یک پلاستیک زیپ شو بزرگ ترکیب کنید، طوری که همه مواد آغشته شوند. سیب زمینی ها را در سینی پخت که از قبل با اسپری یا مقداری روغن چربش کردید بچینید. سیب زمینی ها را به مدت ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند در دمای ۴۰۰ درجه فر بپزید، بعد از ۲۰ دقیقه برشان گردانید.

۳٫کره و سیر را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ قرار دهید، دو دقیقه در دمای پایین بپزیدشان،  در طول پخت مرتب بهم بزنیدشان. سیب زمینی ها، جعفری و پنیر را به ماهی تابه اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا همه مواد بهم آغشته شوند. بلافاصله سرو کنید.

منبع : برترینها

آخرین اخبار و دنیای مد و زیبایی
تجربه‌ای کم‌چرب با سیب زمینیِ فرانسوی



No comments yet.

Leave a comment

باید خارج شده است در بنابراین شما می توانید دیدگاه »است.